Covid 19: Επικίνδυνη αντικοινωνική συμπεριφορά του Δημάρχου

Παίζων ἐν οὐ παικτοῖς ο κ. Αμπατζόγλου

Το Σάββατο 31|10|20 ο Δήμαρχος, παρέστη – για να κερδοσκοπήσει πολιτικό όφελος – στην Πλ. ΗΣΑΠ Αμαρουσίου όπου τα στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας πραγματοποιούσαν τεστ στους Μαρουσιώτες, για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του  covid 19 στον πληθυσμό και ειδικότερα, για να προστατευτεί η ζωή των ηλικιωμένων και ευάλωτων συμπολιτών μας.

Το πολιτικό όφελος που επιθυμούσε να αποκομίσει ο κ. δήμαρχος, κορυφώθηκε στις 2/11 με δημοσιοποίηση δελτίου τύπου, με περιεχόμενο θριαμβολογίας και νουθεσιών και παράθεση φωτογραφιών του δημάρχου και μελών της παράταξής του με μάσκες, παριστάνοντας τους νομοταγείς, όπως αποδείχθηκε, για το θεαθήναι (Δείτε με «κλικ» ΕΔΩ). 

Η πόλη μας έχει επί μακρόν ταλαιπωρηθεί από την τακτική συγκεκριμένων αιρετών της: η επικοινωνία αυτοπροβολής να προτάσσεται της πολιτικής και των έργων για τους πολίτες.

 
Στο ίδιο μονοπάτι έχει δυστυχώς εντρυφήσει ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου.
Όπως ανεχτήκαμε τον προκάτοχό του, κορυφή του είδους, θα μπορούσαμε να ανεχτούμε και τον ίδιο. Όχι όμως σε θέματα ζωής και θανάτου, τα οποία ακόμη και ο προκάτοχος του, τα έπαιρνε και τα παίρνει πολύ στα σοβαρά.


Παραθέτουμε την αποκάλυψη της διγλωσσίας και της πολιτικής υποκρισίας που αναδείχθηκε στο ίδιο σημείο της Πλατείας Ευτέρπης στον ΗΣΑΠ, λίγα λεπτά μετά το επικοινωνιακό «πανηγύρι» του κ. Αμπατζόγλου, όταν έκλεισαν οι κάμερες, όπως την περιγράφει γνωστή συμπολίτισσα μας στα κοινωνικά δίκτυα:


Χριστίνα Φίλιππα  31 Οκτωβρίου στις 5:11 μ.μ.  

Σήμερα στην Πλ. Ηλ. σταθμού στο Μαρούσι, υπήρχε μονάδα για τεστ του κορονοϊού.
Βλέπω λοιπόν σε ένα πηγαδάκι 8-10 ατόμων τον δήμαρχο Αμαρουσίου (ο οποίος είναι και φαρμακοποιός) περιτριγυρισμένο απο πολίτες να συνομιλεί μαζί τους ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Του λέω λοιπόν:
-Κύριε δήμαρχε, είστε χωρίς μάσκα όμως και κάποιοι απο τους συνομιλητές σας το ίδιο.
Μου απαντά (χαμογελώντας):
-Δίκιο έχετε, αλλά άμα μιλάς 2 ώρες ….
-Καταλαβαίνω, αλλά οι εντολές του κράτους δεν αναφέρουν τέτοια εξαίρεση (του απαντώ με συγκρατημένο ειρωνικούλι υφάκι).

Πετάγεται ένας χλιμίτζουρας να τον υποστηρίξει:
-μα καπνίζει ο άνθρωπος!
-Α! καπνίζετε κι όλας (του λέω) και φυσάτε τον καπνό αναγκαστικά. Μάλιστα….Καλημέρα σας.
Καλά δεν φοβούνται! τουλάχιστον να δίνουν για τους τύπους το παράδειγμα βρε αδελφέ!
Στην ουρά για τεστ κορωνοϊου ήταν όλοι!


——————————————————————-
Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ
——————————————————————-
Δ.Τ.: 02.11.20

Σχολιάστε