Ερώτηση Μ. Διακολιού στο Δημοτικό Συμβούλιο για κυκλοφοριακή μελέτη Ματσούκη για Πολύδροσο, Παράδεισο

Ερώτηση της Μ. Διακολιού στο δημοτικό συμβούλιο της 9ης Φεβρουαρίου 2016, σχετικά με την κυκλοφοριακή μελέτη του κ. Ματσούκη για Πολύδροσο-Παράδεισο και τη διάνοιξη της οδού Παραδείσου:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Όπως γνωρίζουμε από τις υπηρεσίες του Δήμου, ο καθηγητής κ. Ματσούκης εκπόνησε κυκλοφοριακή μελέτη για τις περιοχές Πολυδρόσου και Παραδείσου Αμαρουσίου στα πλαίσια των αναγκών που δημιουργήθηκαν από την κατασκευή του έργου της κοινώς λεγόμενης “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ” για το οποίο είναι γνωστές οι αντιδράσεις που η παράταξή μας έχει εκφράσει.

Παράλληλα, εδώ και χρόνια έχει ψηφιστεί ο “Κανονισμός Λειτουργίας Πεζοδρόμων Παραδείσου Αμαρουσίου”, ο οποίος ουδέποτε εφαρμόστηκε, χωρίς, παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας, να εξηγηθεί ο λόγος.

Επίσης, αυτή τη στιγμή, γίνεται η διάνοιξη της οδού Παραδείσου.

Ερωτάται:

  • Ο Κανονισμός Λειτουργίας Πεζοδρόμων Παραδείσου Αμαρουσίου, έχει ενταχθεί στην κυκλοφοριακή μελέτη του κ. Ματσούκη;
  • Πότε η μελέτη του κ. Ματσούκη θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση;
  • Η διάνοιξη της οδού Παραδείσου: α) θα γίνει ολοκληρωμένη (με υλοποίηση των απαλλοτριώσεων) ώστε να εξοικονομηθούν και οι θέσεις στάθμευσης που η Διοίκηση υποσχέθηκε στους κατοίκους μετά από τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τους για αποκατάσταση των θέσεων στάθμευσης που απωλέσθηκαν με την κατασκευή ποδηλατοδρόμων, και αν όχι, γιατί;   β) είναι δυνατό να συνοδευτεί παράλληλα και με διάνοιξη της οδού Άλσους προς ικανοποίηση σχετικού παγίου αιτήματος των κατοίκων και προς ενδεχόμενη εξοικονόμηση δημοτικών πόρων, καθώς ο εργολάβος, με τους τεχνίτες, τα υλικά και τα μηχανήματα βρίσκονται ήδη στην περιοχή; Αν όχι, γιατί;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s