Αρνήθηκε να πάρει θέση για το κλείσιμο των εφημεριών του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ


…ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. ΑμπατζόγλουΉδη από τις 13-1-2022 η παράταξή μας «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ» εξέδωσε ανακοίνωση κατά της απαράδεκτης ενέργειας της Κυβέρνησης να καταργήσει τις εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης προκειμένου να το καταστήσει εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για μία απόφαση που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα σε πλήθος οικογενειών της βόρειας Αττικής, που εξυπηρετούνται από το Νοσοκομείο αυτό, ενώ δημιουργεί και πρόβλημα στα έτερα δύο Νοσοκομεία Παίδων της Αθήνας, τα οποία επιφορτίζονται πλέον και με τα περιστατικά του Παίδων Πεντέλης, φυσικά χωρίς επιπλέον προσωπικό, χώρο και χρηματοδότηση.

Επιπροσθέτως, η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης, ευνοεί για άλλη μία φορά τα ιδιωτικά νοσοκομεία στα οποία (όσοι έχουν τη δυνατότητα) τελικά στρέφονται για να έχουν επαρκή περίθαλψη τα παιδιά τους.

Στην ανακοίνωσή μας, στηλιτεύσαμε το γεγονός ότι δήμαρχοι (όπως ο κ. Αμπατζόγλου) που μάλιστα προέρχεται από το χώρο της υγείας, παρέμειναν σιωπηλοί για το θέμα, παρόλο που πολλές Μαρουσιώτικες οικογένειες πλήττονται από αυτό.

Μπορούν και χειρότερα…
Θ. Αμπατζόγλου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3-2-2022, ο κ. Αμπατζόγλου εισηγήθηκε να μην συζητηθεί ψήφισμα της μείζονος μειοψηφίας που καταδικάζει την κατάργηση των εφημεριών, με την αιτιολογία ότι  δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, ενώ ανέχτηκε οι σύμβουλοί του να υποστηρίζουν ότι οι εφημερίες του Παίδων Πεντέλης τάχα λειτουργούν κανονικά!!! Εν τέλει, μετά την πίεση της αντιπολίτευσης, το ψήφισμα τέθηκε σε ψηφοφορία και το σύνολο της δημοτικής αρχής ψήφισε «ΟΧΙ»!!!

Ο κ. Αμπατζόγλου και η Διοίκησή του, δυστυχώς είναι προσκολλημένοι στο άρμα των κομματικών τους δεσμεύσεων, στηρίζοντας την Κυβέρνηση και τις πολιτικές της αδιαφορώντας για το πώς οι πολιτικές αυτές επηρεάζουν δυσμενώς τους πολίτες/ -τιδες. Ελπίζουμε, και οι Μαρουσιώτες/-τισσες να αδιαφορήσουν αντίστοιχα για τον κ. Αμπατζόγλου.

————————–
Δ.Τ.: 04.02.22

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s