Πλημμύρα: Αμπατζόγλου και Καραμέρος ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο ανίκανος!

Δυστυχώς στην καμπούρα των ΜαρουσιωτώνΔεν πάει ένας μήνας από τότε που σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου παρέδιδε αναπλασμένο το χώρο 9760 στην οδό Αγ. Αθανασίου, επιχαίροντας για το «έργο» της. (Δείτε με «κλικ» ΕΔΩ)

Σήμερα, μια καταιγίδα μετά, οι Μαρουσιώτες είδαμε με απογοήτευση τον χώρο να πλημμυρίζει και το δημόσιο χρήμα που δόθηκε για τη διαμόρφωσή του να καταλήγει … μαζί με το νερό!

Η Μαίρη Διακολιού, επικεφαλής της παράταξής μας «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ», εγκαίρως, ήδη  από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατασκευή του χώρου, εξέφρασε αντιρρήσεις ως προς το πρόωρο αυτής, ακριβώς λόγω της μη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς εξαιτίας της οποίας το έργο θα κινδύνευε να πλημμυρίσει.

Επίσης, ήταν παρούσα κατά την συγκέντρωση – ενημέρωση των κατοίκων από τους τεχνικούς του Δήμου, κατά την έναρξη της κατασκευής, όπου κι εκεί εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, για να λάβει τη διαβεβαίωση «δεν πρόκειται να πλημμυρίσει ο χώρος, γιατί το νερό θα απορροφηθεί από το χώμα».

Τιμητής ο τ. αρμόδιος Γ. Καραμέρος

Ο κ. Γ. Καραμέρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, αντί ως (τότε) αρμόδιος για τα ρέματα να προχωρήσει την υπόθεση της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς υπέρ των κατοίκων και της γειτονιάς, αρκέστηκε στο να «παίζει την κολοκυθιά» με τον κ. Πατούλη σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις. Σήμερα, ενεργεί ως τιμητής. (Θυμηθείτε σχετικά με «κλικ» ΕΔΩ)

Θ. Αμπατζόγλου, δήμαρχος για φωτογραφίες

Ο δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου: α) ξόδεψε τα λεφτά των Μαρουσιωτών για την ανάπλαση του χώρου χωρίς να κατοχυρώσει την σταθερότητα του έργου, βάζοντας ως προτεραιότητα «τη φωτογραφία» και το θεαθήναι, ενώ όφειλε υπεύθυνα να προωθήσει πρώτα την ολοκλήρωση της διευθέτησης του ρέματος που θα έλυνε πραγματικά τα προβλήματα των δημοτών.

β) βρέθηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστος για τη θεομηνία, που όμως έγκαιρα είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους, θυμίζοντάς μας το φιάσκο του περσινού χιονιά.

Σήμερα, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους Μαρουσιώτες για την αποτυχία και την ανικανότητά του να τους προστατεύσει, (ενώ μονίμως διαβεβαιώνει για την ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας), πιπιλάει την καραμέλα των «πρωτοφανών (!) καιρικών συνθηκών» και τα βάζει με τον κ. Καραμέρο, χαρακτηρίζοντάς τον (στο θέμα του ρέματος τουλάχιστον) ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποτυχημένο ως Αντιπεριφερειάρχη  και λαϊκιστή. Εν τέλει, δηλαδή, τον περιγράφει ως  πολιτικά ανίκανο!

Οι Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτισσες όμως, αδιαφορούμε για το ποιος από τους δύο είναι πιο πολιτικά ανίκανος από τον άλλο.
Δεν θέλουμε να μας διοικεί ο λιγότερο (;) ανίκανος, αλλά απαιτούμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη διοίκηση της πόλης.

———————
Δ.Τ.: 15.10.21


Στα αριστερά, ο χώρος πλατείας στην περιοχή Σωρός (οδός Αγίου Αθανασίου) όπως πριν 20 ημέρες μόλις είχε παραδοθεί από την δημοτική διοίκηση Αμπατζόγλου – χωρίς πρώτα να έχει διευθετηθεί το ρέμα που περνά μέσα από αυτήν…
Στα δεξιά, ο ίδιος χώρος, όπως κατάντησε μετά την καταιγίδα της 14/10 …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s