Για τις επικοινωνιακές περιοδείες Αμπατζόγλου

Γη και ύδωρ στους ομίλους,
«καθρεφτάκια» και φούμαρα στους δημότες

Ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου το τελευταίο διάστημα περιφέρεται στις γειτονιές με τον προσωπικό του φωτογράφο και πολυάριθμη κουστωδία παραγόντων, παριστάνοντας ότι ασχολείται με τα προβλήματα των κατοίκων. Για τα κρίσιμα και σημαντικά έργα που έχει ανάγκη κάθε γειτονιά που η έλλειψή τους  χρονίζει και βασανίζει, προβάλλει ως δικαιολογία ότι  δεν επιλύονται  – τάχα – λόγω της γραφειοκρατίας του Ελληνικού Δημοσίου. Ασχολείται με ενέργειες συντήρησης φυτών ή ρείθρων κλπ  και καμώνεται ότι εκτελεί κάποιο σπουδαίο έργο.  


Η αλήθεια είναι άλλη και αυτήν πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι κάθε γειτονιάς:
Ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου και η κουστωδία του επιλύουν στο άψε σβήσε τις γιγαντιαίες και καταπλεονεκτικές απαιτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων που έχουν ακίνητα στην πόλη μας και που συχνά η επίλυση των προβλημάτων τους είναι συνθετότατη, την ίδια στιγμή που τα έργα που έχουν ανάγκη οι απλοί πολίτες τα αφήνει στον αυτόματο…

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

– Μέσα στο 2020 χάρισαν στο The Mall και στον Όμιλο Λάτση τη νομιμοποίηση ολόκληρου του ακινήτου. Μαζί χάρισαν εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία θα μπορούσε να εισπράξει η πόλη μας από το εν λόγω τ. αυθαίρετο.

– Μόλις πριν λίγες ημέρες χάρισαν στον Όμιλο ΙΑΣΩ έναν ολόκληρο δημόσιο δρόμο για να ενοποιήσει τις ιδιοκτησίες του και να οικοδομήσει ακόμη ένα τεράστιο κτήριο στην πόλη μας. Λύνοντας αυτό το πρόβλημα ο Όμιλος ΙΑΣΩ κέρδισε επίσης πολλά εκατομμύρια ευρώ.  

Ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου έχει διαλέξει πλευρά. Φωτογραφίζεται δίπλα από υποχρεωτικές εργασίες συντήρησης παριστάνοντας ότι κάτι μεγάλο προσφέρει στους απλούς κατοίκους, την ίδια στιγμή που στους μεγαλοεπιχειρηματικούς Ομίλους στρώνει κόκκινα χαλιά προσφέροντας τους «γη και ύδωρ».

——————–
Δ.Τ.: 26.05.21

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s