Κακοκαιρία: μία ημέρα μετά

Χωρίς σχέδιο για πολιτικές πράξεις …και με ήλιο!
Αριστείς μόνο στις ανακοινώσεις αυτοπροβολής

Στις 17/02 δυστυχώς αποκαλύφθηκε ακόμη περισσότερο η ανυπαρξία σχεδίου από την πλευρά της δημοτικής αρχής Θ. Αμπατζόγλου για τη διαχείριση του πρόσφατου καιρικού φαινομένου της 15 και 16/2/2021.

Όπως καταδεικνύουν οι συνημμένες φωτογραφίες, ενώ από τα ξημερώματα της 17/2 είχε χαράξει μία ημέρα με πλήρη ηλιοφάνεια, η δημοτική αρχή δεν είχε φροντίσει για τον εκχιονισμό βασικών δρόμων του κέντρου της πόλης, αλλά ούτε και των καθαρισμό των ελάχιστων κομβικών σημείων για την ασφαλή πρόσβαση των πολιτών σε απολύτως απαραίτητες δημόσιες και κοινωφελείς υπηρεσίες. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες με χιονισμένους δρόμους και πεζοδρόμια ακόμη μέχρι το μεσημέρι της 17/2/2021 στην καρδιά του κέντρου της πόλης, όπως την Πλατεία Ευτέρπης μπροστά από τον Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ, την Ερμού, την Πλαστήρα, την Θέμιδος και την Νερατσιωτίσσης στο ύψος του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι την ίδια ώρα, δηλαδή μέχρι και το μεσημέρι της ηλιοφανέστατης 17/2/2021 η πολιτική ηγεσία του Δήμου Αμαρουσίου δεν είχε φροντίσει να είναι καθαρά τα πεζοδρόμια ούτε καν μπροστά από το Κέντρο Υγείας στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου, όπου προσέρχονταν αναγκαστικά συμπολίτες μας για ανάγκες υγείας που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Και όλα αυτά, παρά του ότι ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου, μόλις λίγες ημέρες πριν:

  • είχε δηλώσει ότι θα δώσει προτεραιότητα στα εμβολιαστικά κέντρα για την αποκατάσταση της ασφαλούς πρόσβασης σε αυτά, (η σχετική ανακοίνωση με «κλικ»: ΕΔΩ)
  • είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία δήλωνε τη χαρά του επειδή επικεφαλής στο Κέντρο Υγείας της πόλης μας αναλάμβανε στενή του συνεργάτιδα, 
  • διαβεβαίωνε ότι θα σταθεί ένθερμος αρωγός στην μοναδική μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας της πόλης 
  • και ασφαλώς είχε συμπεριλάβει τις γνωστές περιχαρείς φωτογραφίες του για να εφαρμόσει την επίσης γνωστή επικοινωνιακή πολιτική του.
Για ακόμη μία φορά αποκαλύφθηκε τα λόγια της δημοτικής αρχής να μην έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα για το όφελος και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.  

——————-
Δ.Τ: 18.02.21Την προηγούμενη ημέρα 16/2, την ώρα που ήταν τελείως κλειστοί οι δρόμοι στο Μαρούσι και εκατοντάδες σπίτια δεν είχαν ρεύμα,
ο δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου σκέφτηκε ότι ήταν λογικό να κυκλοφορεί με προσωπικό συνεργάτη/φωτογράφο, να σταματά οχήματα του Δήμου που εργάζονταν για να φωτογραφίζεται και να εκδίδει ανακοινώσεις αυτοπροβολής…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s