Ο κ. Σταθούλης και δεν απαντά για την «ΑΘΜΟΝΟΝ»…

Ανακοίνωση 20/06/20 Μ. Διακολιού απάντηση στον Αντιδήμαρχο κ. Σταθούλη


…και δηλώνει «χαρούμενος»
για την χαριστική παράδοση στο Mall!


Τα τελευταία 14 χρόνια ο κ. Σταθούλης, υπογράφει τα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου. Αντί να απολογείται για όσα τεράστια, κρυμμένα, «σκοτεινά» δημοτικά χρέη (μερικά μόνο από τα οποία αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου τον τελευταίο χρόνο), προσπαθεί να βγει και από πάνω! Αντί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για τα πεπραγμένα των θητειών (στις οποίες ο ίδιος συμμετείχε καθοριστικά) στην «σκοτεινή»  ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ, πετά την μπάλα στην εξέδρα.

 Αυτά για την ουσία, στην οποία προσκαλούμε να προσέλθει κάποτε ο κ. Σταθούλης.

——————————–
——————————–

Υ.Γ.: Επί προσωπικού

Κύριε Σταθούλη, 
όπως γνωρίζετε, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτε.
Πριν περίπου 20 χρόνια συμμετείχα σε μία δημοτική αρχή. Διαχώρισα την σχέση μου μαζί της λόγω διαφωνίας στην τότε ασκούμενη πολιτική, ενώ δεν είχα ουδέποτε σχέση με την «ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ», όπως επίσης καλά γνωρίζετε.
Την ίδια εποχή που εγώ διαχώριζα την θέση μου, παράγοντες από άλλες παρατάξεις συνωστίζονταν για να βγουν μία φωτογραφία με τον τότε δήμαρχο Π. Τζανικό σε γιορτές και εκδηλώσεις, και «τρύπωναν» στο γραφείο του, όπου κάθονταν επί ώρες, όπως επιπλέον πολύ καλά γνωρίζετε.

Εκπλήσσομαι λοιπόν που προσπαθείτε να με ταυτίσετε, τώρα, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με εκείνους που – όπως λέτε – εφάρμοζαν «πολιτικές που χρέωσαν την ΑΘΜΟΝΟΝ». Αντί να προσπαθείτε επί ματαίω εις βάρος μου, μήπως θέλετε να μας πείτε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ βγήκαν επιπλέον κερδισμένοι αυτοί που κατηγορείτε, από τις επιλογές σας, κατά την θητεία σας στην δημοτική αρχή Πατούλη και στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΘΜΟΝΟΝ;
Υπάρχει κάτι στο «δωμάτιο» που ο κ. Σταθούλης μάλλον δεν έχει προσέξει…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s