Δήλωση Μαίρης Διακολιού επικεφαλής της δημοτικής παράταξης συμπολιτών «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή» για το εκλογικό αποτέλεσμα και την δεύτερη Κυριακή.Στις 26 Μαΐου πάνω από χίλιοι Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μας έδωσαν τη δύναμη να υπερασπιστούμε με την ίδια εντιμότητα, όπως πάντα κάναμε έως τώρα, αυτό που εμείς ορίζουμε ως το πραγματικό τους συμφέρον, που συνίσταται στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους.

Επίσης, ευχαριστώ το σύνολο των εκλογέων της πόλης, γιατί, απ’ όπου περάσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μας καλοδέχτηκαν με ευγένεια και εγκαρδιότητα, παρά το γεγονός του ότι ίσως ακόμη δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για να μας επιλέξουν. Το κατανοούμε και το σεβόμαστε απόλυτα.

Η εκλογική μάχη ήταν δύσκολη και άνιση. Αναμετρηθήκαμε με συνδυασμούς που είχαν άμεση ή έμμεση κομματική στήριξη, χρόνια σχέση με την εξουσία, και με συνδυασμούς που είχαν ισχυρή χρηματοδότηση. Κι όμως, πέρα και πάνω από αυτά, η νεοσύστατη παράταξή μας σήμερα κατόρθωσε να εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τις αντίθετες προβλέψεις σχεδόν όλων.

Για το λόγο αυτό, οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στους εθελοντές της παράταξής μας, που με τη συμμετοχή τους έκαναν δυνατή τη διάψευση κάθε «Κασσάνδρας».

Η παράταξή μας, βασίζεται στην ύπαρξη πολιτών, που ψηφίζουν συνειδητά με κριτήριο το συμφέρον της τάξης και της ζωής τους. Συνεπώς, θα ήταν μάλλον προσβλητικό για εκείνες και εκείνους να δεχτούν υπόδειξη για την επιλογή τους τη δεύτερη Κυριακή και εντελώς ξένο για μένα να μπω στη διαδικασία.
Άλλωστε, οι ψήφοι και η στήριξη των συμπολιτών μου, δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής ή συναλλαγής.

Πεδίο τήρησης των προεκλογικών υποσχέσεων είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και οι γειτονιές της πόλης. Πέραν, λοιπόν, της ευγνωμοσύνης μου για το εκλογικό αποτέλεσμα, που εκφράζω για μια ακόμη φορά, δεσμεύομαι ότι, όπως πάντα, από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, θα τιμώ με συνέπεια την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε η πόλη μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s