Μ. Διακολιού στο Ψαλίδι: άλλη μία περιοχή του Αμαρουσίου που υπομένει την αδικία στην καθημερινότηταΜε εκπροσώπους του Συλλόγου Ψαλιδίου συναντήθηκε αντιπροσωπία της παράταξης «Αδέσμευτη Φωνή» την Πέμπτη 24|05 στα γραφεία του φορέα. Έγινε εκτενής παρουσίαση των προβλημάτων της περιοχής, με επικαιροποιημένες πληροφορίες, από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια, επικεφαλής της παράταξης, Μ. Διακολιού:
– υπενθύμισε ότι τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των γειτονιών του Ψαλιδίου μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο με παρεμβάσεις και προτάσεις,

– παρουσίασε τις θέσεις της για τους λόγους που η περιοχή υποφέρει από την επιβάρυνση των παρακείμενων υπερτοπικών κέντρων εμπορίου. Λόγους που αποτελούν την ειδοποιό διαφορά του προγράμματος της «Αδέσμευτης Φωνής» με όλους σχεδόν τους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο του Μαρουσιώτικου λαού.

Οι ηγεσίες αυτών των συνδυασμών αποτελούσαν τους αξιωματούχους είτε της δημοτικής διοίκησης Πατούλη, είτε της Περιφέρειας Δούρου – Καραμέρου. Τα τελευταία χρόνια, με πράξεις τους ενίσχυσαν και υποστήριξαν αυτές τις υπερτοπικές επιχειρήσεις και όχι τις παρακείμενες γειτονιές – σαν το Ψαλίδι – που υποφέρουν από τις ανεξέλεγκτες επιπτώσεις από την λειτουργία τους. Επένδυσαν τους πόρους του δήμου κυρίως για το όφελος αυτών των κέντρων και όχι για το όφελος των κατοίκων των γειτονιών.

Συνεπώς, η Μ. Διακολιού, απευθυνόμενοι στους εκπροσώπους του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως για να αρχίσει να υποστηρίζεται η γειτονιά του Ψαλιδίου, θα πρέπει να ψηφιστούν άλλοι στις προσεχείς εκλογές, από εκείνους που υποστήριξαν τα συμφέροντα των υπερτοπικών κέντρων, σε βάρος των συμφερόντων των κατοίκων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s