Μ. Διακολιού: Εγκατάλειψη στην περιοχή Βορρέ

Με εκπροσώπους από την συνοικία στην περιοχή του Βορρέ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει η υποψήφια δήμαρχος, Μ. Διακολιού, της παράταξης «Αδέσμευτη Φωνή» στις 17/05.

Η περιοχή είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη από χρόνια σε ό,τι αφορά τις ανάγκες για την ποιότητα ζωής των πολιτών, παρά του ότι πρόκειται για μία όμορφη γειτονιά, εξαιτίας της γειτνίασης της με περιοχές πρασίνου, που οι κάτοικοι της δεν χρειάζονται πολλά. Συγκεκριμένα, τα πεζοδρόμια δεν έχουν συντηρηθεί, ενώ τα σκουπίδια μαζεύονται υποτυπωδώς και χρειάζεται η καθημερινή φροντίδα των ίδιων των κατοίκων για να είναι η γειτονιά καθαρή.

Το μεγάλο ζήτημα όμως είναι η ασφάλεια των πολιτών από την έλλειψη φωτισμού, αλλά και την έλλειψη φροντίδας όλων των ειδών στις εκτάσεις του κτήματος «Καρέλλα». Είναι χαρακτηριστικό στοιχείο οι πολλές φωτιές που σημειώνονται κάθε χρόνο.

Για την τύχη του κτήματος αυτού, η Μ. Διακολιού διατύπωσε θέση. Διαφωνεί με τα ύποπτα σχέδια να χρησιμοποιηθεί αυτή η έκταση για νέα οικοδόμηση ή για βλαπτικές υπερτοπικές χρήσεις από ομίλους και εταιρείες. Τάχθηκε με σαφήνεια υπέρ ενός ολιστικού σχεδίου ανάπτυξης ήπιων χρήσεων, συμβατών με την γειτονιά και συμφερουσών για τους κατοίκους της, που θα δημιουργούν αρμονική συνέχεια με το παρακείμενο Δάσος Συγγρού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s