Θέση για τα αιτήματα των κατοίκων στο Νέο Μαρούσι
Στη Γ.Σ. του Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου βρέθηκε την Κυριακή 12/3/2017 η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, όπου παρακολούθησε τις εργασίες και άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων.

Τα μέλη του συλλόγου διαμαρτύρονται για την κατάσταση της γειτονιάς τους και ιδίως για την έλλειψη πεζοδρομίων, την κακή ποιότητα του οδοστρώματος, και γενικότερα την έλλειψη έργων οδοποιίας.

Παράλληλα, αναφέρουν ως σοβαρότατο θέμα τους την έλλειψη έργου απορροής ομβρίων και την κατάσταση του ρέματος στο τμήμα που διέρχεται την περιοχή τους, του οποίου απαιτούν την ανάπλαση. Για τα θέματα αυτά, θα συναντήσουν προσεχώς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμέρο ώστε να τον θέσουν προ των ευθυνών του. Ελπίζουμε οι πολίτες σε αυτή τη συνάντηση να μην (ξανά) ακούσουν τη διαβεβαίωση της ύπαρξης μίας μελέτης ή της πρόβλεψης κάποιας χρηματοδότησης που θα υλοποιηθούν στο άδηλο μέλλον.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και κάθε άλλη αρχή οφείλουν να ενσκύψουν στα προβλήματα αυτής της παραμελημένης γειτονιάς, όχι πια με λόγια και στείρες εξαγγελίες, ούτε με «ασπιρίνες».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s