Ο ρόλος Μαγιάκη υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των κοινών πολιτικών με Γ. Πατούλη

Η απάντηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μ. Διακολιού, αναφορικά με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι.

Αρχικά να παρατηρήσω ότι η μόνη θέση του ονόματος του κ. Πατούλη σε κριτική απέναντι στην δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ, θα ήταν ότι και οι δύο ακολουθούν τις ίδιες μεθόδους!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ, με μία λίστα «ενεργειών της» επιβεβαιώνει ακριβώς την καταγγελία μου: Ότι υιοθετεί το «βλαχοκομματαρχικό» πρότυπο, σύμφωνα με το οποίο οι επιτυχίες οφείλονται στις «δικές της» ενέργειες, πράγμα ανεπίτρεπτο για μία παράταξη που λέει ότι κινείται στον αριστερό χώρο.

Και για να παρουσιάσει πολλές «ενέργειες» ενσωματώνει τα θέματα του ΧΕΥ και του MALL και παρουσιάζει αθροιστικά τις «ενέργειές της»!

Στην πραγματικότητα, ομολογεί ότι πατά σε δύο βάρκες:

1)            Από τη μια περιορίζεται σε «αρνητική κριτική» στην Κυβέρνηση στο ξεπούλημα της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ έκανε σφοδρή κριτική για το ίδιο θέμα επί ΝΔ.

2)            Από τη μια ζητά να ακυρωθεί η άδεια δόμησης που εξέδωσε για το ΧΕΥ η ΥΔΟΜ Αμαρουσίου, από τη μία παρίσταται στον Υπουργό για να καταφέρει την απαγόρευση της δόμησης του  ΧΕΥ, καθώς ο ίδιος έχει την εξουσία να το πράξει, και από την άλλη θεωρεί επιτυχία και μάλιστα δική της (!) τη δόμηση του ΧΕΥ κατά 1000 τ.μ. λιγότερα, αποκρύπτοντας ότι αυτή η εξέλιξη έγινε με συναίνεση της εταιρίας!

3)            Από τη μια διακήρυττε το ότι το MALL είναι αυθαίρετο και παρουσίαζε την σχετική απόφαση του ΣτΕ ως επιτυχία μέλους της, και από την άλλη αγωνίζεται για να υλοποιηθεί το αίτημα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι να νομιμοποιηθεί το MALL έστω και με κάποια ανταλλάγματα.

4)            Από τη μια με διαγράφει από την παράταξη επειδή ακριβώς και στο εσωτερικό της εκφράζω αυτές τις θέσεις και από την άλλη λέει ότι αποχώρησα!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ δεσμεύεται μόνο από το πρόγραμμά της, πλέον, διότι έχει πάψει προ πολλού να δεσμεύεται από την ιδρυτική της διακήρυξη, καθώς αυτή θίγει τις κυβερνητικές επιλογές του προσφιλούς της ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s