Η κριτική Μ. Διακολιού για την λάθος διαχείριση απορριμμάτων και την κατασπατάληση πόρων γίνεται αναγκαστικά αποδεκτή από την Δημοτική Αρχή

Στο ΔΣ της 1-3-2016 δικαιώθηκε η κριτική που επί δύο συναπτά έτη ασκούσε η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, για την λάθος δημοτική πολιτική στα απορρίμματα, αφού βασιζόταν σε μελετημένες θέσεις και έστω και αργά, υπερισχύει των μεγαλοστομιών και της ανευθυνότητας της Διοίκησης.

Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις για το Τεχνικό πρόγραμμα του 2015 (βίντεο 1) και του 2016 (βίντεο 2, απόσπασμα προς αποφυγή επαναλήψεων) η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι προϋπολογίζει κονδύλια για δράσεις διαχείρισης απορριμμάτων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, κάνοντας με τον τρόπο αυτό,κατάτμηση του ενιαίου έργου «διαχείριση αποβλήτων» και οδηγώντας, τελικά, σε κατασπατάληση δημοτικού και δημοσίου χρήματος.

Δύο χρόνια μετά, στην 1η τροποποίηση τεχνικού Προγράμματος 2016, η δημοτική αρχή ΑΦΑΙΡΕΙ όλες τις δράσεις για τα απορρίμματα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπόνηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης και δεσμεύεται ότι θα εντάξει μόνο τις δράσεις που θα παραστούν αναγκαίες (βίντεο 3).

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s