Θέσεις Μ. Διακολιού για την πολιτική διοίκησης Γ. Πατούλη για το κυκλοφοριακό στο Πολύδροσο

Στις 7-3-2016, η Μ. Διακολιού παρέστη σε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους: κ. Β. Κόκκαλη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Ευ. Ματσούκη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, των Προέδρων των Συλλόγων Παραδείσου (κ. Μπίσκου – Βαρδουλάκη) και Πολυδρόσου (κ. Καπρινιώτη), της ταμία του Συλλόγου Παραδείσου κ. Αγγελικής Κουφοπούλου και του μέλους του Συλλόγου Πολυδρόσου κ. Πάντου.

Αφορμή για τη συνάντηση, υπήρξε η ερώτηση που υπέβαλε στο ΔΣ της 1-3-2016 η Μαίρη Διακολιού σχετικά με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του κ. Ματσούκη αναφορικά με την περιοχή Πολυδρόσου Αμαρουσίου και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξήχθη, η Μαίρη Διακολιού, όπως και οι εκπρόσωποι των συλλόγων, κατήγγειλε τη Διοίκηση του Δήμου ότι  ερήμην των δημοτών τροποποίησε δραστικά την πρόταση του μελετητή που είχε διαμορφωθεί σε συνεργασία με τα σωματεία των ενδιαφερόμενων περιοχών, με μοναδικό  γνώμονα, απ’ ότι διεφάνη, την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρήσεων και όχι των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής. Επίσης κατήγγειλε την αδικαιολόγητη πρακτική της δημοτικής αρχής να αρνείται την ίδια την ύπαρξη (!!!)  της αρχικής πρότασης του μελετητή.

Εν τέλει, από τη συνάντηση, υπό την πίεση των διαμαρτυριών, ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να τεθεί σε διαβούλευση η εκδοχή της μελέτης που εκπονήθηκε σε συνεργασία με τους συλλόγους και επίσης να αποστείλει επιστολή στον ομόλογό του από τον Δήμο Χαλανδρίου, καλώντας τον σε συνεργασία για την ορθολογικότερη κυκλοφοριακή διευθέτηση της ενιαίας περιοχής Πολυδρόσου που χωρίζεται διοικητικά μεταξύ των δύο δήμων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s