Θέσεις της Μ. Διακολιού για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης ΑπορριμμάτωνΤην Πέμπτη, 11/2/2015 η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Μαίρη Διακολιού, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ν. Κάββαλο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  κ. Κατερίνα Κατσίλη, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους για την πορεία κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Από τη συνάντηση αυτή, προέκυψε ότι η εν λόγω διαδικασία βρίσκεται ακόμη στο πρώιμο στάδιο του υπολογισμού του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων για την πόλη μας και ότι πρόθεση της Διοίκησης είναι η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος διαλογής στην πηγή σε επιμέρους περιοχές της πόλης μας προ της ολοκληρωτικής εφαρμογής του.

Η Μ. Διακολιού τόνισε την προτεραιότητα που έπρεπε να είχε δοθεί και στη μεγάλη σημασία της ευαισθητοποίησης των πολιτών για την επιτυχία του σχεδίου, θέση στην οποία συμφώνησαν και οι συνομιλητές. Πρότεινε δε στον αντιδήμαρχο κ. Ν. Κάββαλο να θέσει έγκαιρα το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων σε δημόσια διαβούλευση, πριν από τη συζήτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s